img

Drukwerk
creatief & verfrissend

Als het goed is, sluit de huisstijl van jouw onderneming aan bij wie jij als bedrijf bent en is hij ook nog een beetje aantrekkelijk. Bij Amoosed hebben wij alle kennis en creativiteit in huis om jouw huisstijl en het bijbehorende drukwerk te ontwerpen.

Wij hebben de meest voorkomende middelen voor je op een rijtje gezet, maar staan altijd open voor eigen idee├źn!

Huisstijl
laten ontwerpen

Hoe moet jouw logo eruit zien en hoe ziet dit er dan uit op het briefpapier, je enveloppen en je visitekaartjes? Bij Amoosed kunnen we ons voorstellen dat jij je als ondernemer hier helemaal niet mee bezig wilt houden. Dat komt dan goed uit!

Wij zijn namelijk helemaal thuis in dit onderwerp en vinden het leuk om jouw huisstijl voor je te ontwerpen helemaal passend bij jouw merk. Oh ja en naast het bedrijfslogo ontwerpen we ook meteen een aantal middelen voor je!

Promotiemateriaal
van flyers tot beursstands

Wil je jouw merk extra onder de aandacht brengen? Of heb je een product of dienst dat je op een beurs in de etalage wilt zetten? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dringend behoefte hebt aan het maken van flyers, folders, posters of een ontwerp voor een beursstand.

Bij Amoosed kunnen wij dit voor je uit handen nemen. Wij ontwerpen niet alleen volgens je huisstijl, maar kijken ook altijd hoe we zo creatief mogelijk met je huisstijl om kunnen gaan. Zo weet jij zeker dat je een verpletterende indruk maakt op die beurs.

Buitenreclame
van banners tot vlaggen

Ga je adverteren in een abri of wil je een mooie banner of vlag buiten je pand ophangen? Dan ben je vast op zoek naar een partij die aansprekende ontwerpen maakt die passen bij jouw huisstijl. Met Amoosed ben je hiervan verzekerd.

Naast een goed ontwerp, kunnen we je ook adviseren over de materiaalkeuze. Weet jij zeker dat je met dat Hollandse weer niet elke maand een nieuwe vlag hoeft op te hangen.

Wil je je huisstijl laten ontwerpen?

Wij helpen je graag!

Je huisstijl en bijbehorend drukwerk laten ontwerpen door Amoosed, betekent een mooi ontwerp met impact. Maar goed, dat beloven er meer. Wat wij extra bieden? Een leuk jong team waar creativiteit, strategie en slimme oplossingen altijd in evenwicht zijn! Meer weten?

Neem contact op!