Event marketing.

Bereik meer mensen, ga de interactie aan met je doelgroep
en stimuleer de ticketverkoop.

Jouw evenement uitverkopen binnen no-time?

Doordat je druk bent met andere zaken, of vanwege te weinig kennis blijft de ticketverkoop van jouw evenement achter. Online marketing leent zich perfect om jouw ticketverkoop aan de man te brengen. En wanneer je dit goed inzet, ga je verbluffende resultaten zien.

Hoe wij resultaten behalen.

Remarketing

Wij tonen jouw advertenties aan mensen die eerder je evenement bezocht hebben.

Doelgroep

Wij vertonen jouw advertenties uitsluitend aan de doelgroep. Uitgesplitst op demografische gegevens, interesses & gedrag.

Kostenbesparing

Door onze funnel word je advertentiebudget optimaal gebruikt en bereik je alleen de juiste doelgroep.

Transparantie

24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de uitgaven, doelstellingen en de behaalde resultaten.

De weg naar succes.

Door jouw doelgroep uit te splitsen, is het mogelijk om specifieke content te vertonen aan bepaalde doelgroepen. Iemand die nog niet eerder in aanraking is geweest met jouw evenement, is waarschijnlijk (nog) niet geïnteresseerd in de ticketverkoop. Diegene wil eerst weten waarom hij of zij een ticket zou kopen.

Door gebruik te maken van de evenementen funnel kan je de meest converterende doelgroep in kaart brengen en daar je campagnes op bijsturen. Tevens bespaar je geld, bereik je de juiste doelgroep en wordt alleen relevante content vertoond. Nieuwsgierig hoe de evenementen funnel precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de pagina ticketverkoop stimuleren met Facebook Ads.

Succesvolle campagnes.

Wij helpen tientallen evenementen, clubs en cafés met het opzetten van succesvolle campagnes om meer mensen te bereiken, de interactie aan te gaan met de doelgroep en de ticketverkoop te stimuleren.

Klanten om trots op te zijn.

Klaar om jouw ticketverkoop te stimuleren?