img

Online marketing
meten van succes

Ben je ondernemer geworden om je bezig te houden met online marketing? Waarschijnlijk niet, maar hoe zorg je dat je toch zoveel mogelijk online exposure krijgt voor jouw product of dienst? Je online marketing uitbesteden aan Amoosed is een goede optie! Wij kennen namelijk als geen ander de geheimen van het web om voor jou een mooi resultaat te behalen.

En nog meer goed nieuws? Organisaties die de online marketing uitbesteden aan ons, betalen ook nog eens een zeer aantrekkelijk tarief voor onze diensten zoals zoekmachine optimalisatie, adverteren via Google, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en social media marketing.

Adverteren
via Google (SEA)

Laten we eerlijk zijn, jij zoekt ook alles op via Google. Waarom zou dit voor jouw potentiële klant anders zijn? En ja, ook jouw concurrenten zijn zich hiervan bewust. Wanneer je je alleen richt op de organische zoekmachine optimalisatie kun je heel hoog scoren binnen zoekmachines, maar wat gebeurt er als een concurrent een aansprekende advertentie inkoopt bovenaan de pagina?

Juist, jouw potentiële klant bezoekt zijn website in plaats van die van jou. Wanneer je je online marketing aan Amoosed uitbesteedt, zorgen wij dat jouw doelgroep advertenties van jouw bedrijf krijgen te zien. Ben je jouw concurrenten ook online te slim af?

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

Je hebt een prachtige website laten bouwen, je teksten zijn aansprekend en de visuals sluiten helemaal aan bij wat jij voor ogen hebt. Maar toch word je niet gevonden op Google. Hoe kan dit? Vaak is de reden heel simpel, bij het bouwen van de website en het schrijven van de teksten is er onvoldoende rekening gehouden met organische zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd.

Zo ontbreekt vaak het zoekwoordenonderzoek of sluit de techniek van de website niet aan op de zoekmachines. Het resultaat: jouw potentiële klant weet je niet te vinden. Bij Amoosed vinden we dat zonde en vooral ook heel onnodig. Met een paar simpele aanpassingen zorgen wij al dat je website hoger in de zoekresultaten komt.

Conversie
optimalisatie

Oké, door een goede combinatie van SEO en SEA weet jouw klant je website te vinden. Maar leiden die extra bezoekers ook tot extra verkoop? Nee? Dan ben je waarschijnlijk in dezelfde valkuil gestapt als veel andere ondernemers. Je hebt je alleen op de traffic naar je website gericht, maar je hebt je niet voldoende bezig gehouden met de conversie op je website zelf.

Voor Amoosed is het een onlosmakelijk verbonden met het ander. Bedrijven waar wij de online marketing voor doen, krijgen ook altijd advies over de optimalisatie van hun website.

E-mail
marketing

Als je denkt dat het zorgen voor voldoende traffic naar je website een kunst is, heb je vast nog geen kennis gemaakt met de mogelijkheden van e-mailmarketing. De onderwerpregel, de lay-out, het tijdstip van verzenden; zomaar een paar voorbeelden die allemaal het succes van je e-mail naar (potentiële) klanten bepalen.

Hoe zorg je dat de juiste doelgroep je e-mails leest en hierop contact met je opneemt? Simpel, door je e-mailmarketing uit te besteden aan Amoosed. Wij kunnen je in het hele traject begeleiden, zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met de inhoud van de mail.

Social Media
marketing

Wij willen iets met  social media. Bij Amoosed gaan onze nekharen dan al een beetje overeind staan. We hebben absoluut niets tegen social media en geloven ook heel erg in de meerwaarde, maar de keuze om gebruik te maken van social media gaat wel verder dan alleen iets willen.

Komt dat even goed uit, daar kunnen we je bij helpen. We formuleren samen met jou de juiste boodschap en weten je doelgroep online te vinden.

Online marketing uitbesteden?

Wij helpen je graag!

Je online marketing uitbesteden aan Amoosed? Dat betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je online zichtbaarheid. Maar goed, dat beloven er meer. Wat wij extra bieden? Een leuk jong team waar creativiteit, strategie en slimme oplossingen altijd in evenwicht zijn! Meer weten?

Neem contact op!