img

Over Amoosed

Wat krijg je als je het Engelse woord voor vermakelijk samenvoegt met een eland? Juist, ons merk Amoosed! Ons merk laat zien dat we de wereld niet te serieus nemen en dat we dit combineren met de goede eigenschappen van een eland: sterk, met een enorm uithoudingsvermogen! Daarbij zijn we ook nog eens enorm creatief en zijn we altijd op zoek naar slimme oplossingen. Waarom zou jij als bedrijf kansen laten liggen, terwijl je met een beetje inspanning hoge online resultaten kunt behalen?

 

Dat klinkt leuk, maar wat betekent dit nu precies voor jou als je ons een opdracht laat uitvoeren? Allereerst dat we gewoon leuk zijn om mee te werken. We nemen jouw merk enorm serieus, maar vinden dat er ook af en toe tijd moet zijn voor een geintje.  En we geven dus niet zomaar op. Wel zo prettig! Bij het mediabureau Amoosed hebben we ruime praktijkervaring op het gebied van online marketing en het ontwikkelen van websites en drukwerk. Wij bieden je een full-service pakket aan, dus je hoeft bij ons niet te schakelen tussen verschillende bedrijven en je bent er bij ons van verzekerd dat je altijd een vast contactpersoon hebt!

Kortom, kiezen voor Amoosed is kiezen voor een jong mediabedrijf uit Deurne met de creativiteit van een grafische vormgever, de hersenen van een webdeveloper en het strategisch inzicht van een online marketeer.

Neem contact op